www.ods-melnik.cz | Archiv Informace o aktuálních dopravních omezeních v Mělníku 25.11.2017 10:09, Svátek má: Kateřina
Informace o aktuálních dopravních omezeních v Mělníku Tisk
Středa, 19 Srpen 2015 06:29
V současné době probíhá výstavba obchvatu/průtahu města v úseku mezi ulicí Pražská a Mladoboleslavská, která bude dle plánu ukončena v roce 2016. Z tohoto důvodu je zjednosměrněná ulice Pražská ve směru na Prahu a Mladoboleslavská ve směru od Mladé Boleslavi. Současně je pro veškerý provoz uzavřena ulice Cukrovarská.

Toto dopravní opatření potrvá minimálně do 31. 12. 2015.

Dalším dopravním omezením bude plánovaná rekonstrukce ulice Legionářů v úseku od křižovatky s ulicí U Tanku po křižovatku s ulicí Plavební. Provoz bude sveden do jednoho jízdního pruhu a bude řízen semaforovou signalizační soupravou.

Toto opatření bude probíhat od konce měsíce srpna do konce měsíce září 2015.

Z dalších již připravovaných akcí bude v měsíci září a říjen 2015 rekonstrukce povrchu komunikace silnice I/16 v úseku od křižovatky se silnicí na obec Býkev po křižovatku se silnicí na obec Spomyšl. I tady bude provoz řízen semaforovou signalizační soupravou.

ŘSD připravuje další investiční akce, u kterých bude teprve rozhodnuto, zda-li budou realizovány v tomto roce. Jedná se o plánovanou výstavbu okružní křižovatky u křížení ulic Kokořínská a Mladoboleslavská (u čerpací stanice SHELL) a rekonstrukci mostku na silnici I/16 přes místní komunikaci ulici Okružní v Mělníku.

Připomínáme již tradiční víkendovou úplnou uzavírku centra města Mělníka z důvodu konání Mělnického Vinobraní 2015.

Libor Petřina